Tu zrealizujesz Bon Turystyczny


Pizzeria Chodel – Pizza na dowóz

Share on facebook

Włoska pizza – czy istnieje na świecie choć jedna osoba, która za nią nie przepada? Najwyższej jakości regionalne składniki w połączeniu z umiejętnościami naszych doświadczonych kucharzy to idealny opis naszej pizzerii Montis, do której Państwa gorąco zapraszamy!

Bez wątpienia największą wizytówką całego lokalu jest piec opalany drewnem, nadający wszystkim potrawom wyjątkowy i niepowtarzalny smak, dzięki zamówione w naszej Pizzerii Chodel potrawy na długo zapadną w Państwa pamięci.

Znakomite składniki

Znakomitą pizzę odznaczają składniki o ponadprzeciętnie wysokiej jakości. W naszej Pizzerii Opole Lubelskie dbamy o najmniejsze detale, co bezpośrednio przekłada się na późniejszy odbiór potraw. Stosujemy włoską mąkę Caputo, pozytywnie wpływającą na smak ciasta pizzy. Ponad to importujemy regionalne sery, wędliny oraz pomidory San Marzano, stanowiące bazę naszego aromatycznego sosu pomidorowego doprawionego świeżą bazylią.

Salami, prosciutto crudo bądź prosciutto cotto są składnikami niezbędnymi w celu upieczenia pizzy spełniającej najwyższe standardy. Nasza Pizzeria to idealny przykład tego, jak do Chodla przenieść zarówno klimat, jak i smak włoskich potraw, czego potwierdzeniem jest szereg pozytywnych opinii na jej temat.

 

Pizza Chodel – Dowóz na szeroką skalę

Zdajemy sobie sprawę z niepewnych czasów, w jakich przyszło nam żyć, w związku z czym postanowiliśmy poszerzyć nasz zakres dostawy. Dowóz w naszej Pizzerii Montis obejmuje nie tylko cały teren Poniatowej, ale również miejscowość Chodel i Opole Lubelskie!

W celu złożenia zamówienia odpowiedniej należy wybrać odpowiednią zakładkę na stronie startowej, po czym nastąpi przeniesienie do wirtualnej karty produktów podzielonej na zakładki pizza, przystawki, sałatki. Wszystkie z dostępnych w naszym menu pozycji posiadają również ewentualną możliwość powiększenia zamówienia o dodatki mięsne, warzywne, serowe (w postaci mozarelli, tallegio, grana padano, gorgonzoli i sera wędzonego) lub oliwę czosnkową, ziołową lub ostrą.

Prestiżowe nagrody – wyznacznik standardów

Oprócz Pizzerii , posiadamy również Restaurację odznaczająca się ugruntowaną pozycją na kulinarnej mapie województwa lubelskiego. Za swoje potrawy otrzymała szereg prestiżowych nagród, takich jak nagroda XV Ogólnopolskiego Konkursu “Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” za Zupę szpinakową oraz Młodą jotkę w sosie chrzanowym z lemieszką” Ponad to, Restauracja Poniatowa Hotel Montis uzyskała również Perłę 2014 za Pierogi z bobu w sosie kurkowym, a zupa z karpia wpisana została na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.