Potrawy świąteczne z dowozem – Hotel Montis

Kochani, zorganizujcie z nami Wielkanoc!

Z myślą o zbliżających się świętach proponujemy dania ciepłe, zupy, sałatki oraz przekąski zimne przygotowane pod okiem Andrzeja Cygana, naszego niezastąpionego szefa kuchni. Są to sprawdzone, świąteczne przepisy, smaczne😋 i bezpieczne😷

Po zamówieniu będą gotowe do odbioru w hotelu MONTIS w Poniatowej tel. 818205526 lub sklepie ODIDO w Lublinie na ul. Turystycznej 9 tel. 600514589. Przy większych zamówieniach dostarczymy pod wskazany adres.

Zupy:

  • Żurek wielkanocny z jajkiem i kiełbasą 200ml 10zł
  • Barszcz biały z kiełbasą (białą lub zwykłą) 200ml 10zł

Dania Główne:

  • Kaczka pieczona z jabłkami w czerwonej kapuście 1kg 35zł
  • Indyk pieczony z sosem żurawinowym 1kg 50zł
  • Żeberka pieczone z cebulą 100g 4zł
  • Bigos staropolski 100g 4zł
  • Pieczeń wołowa z sosem kurkowym 100g 15zł
  • Królik duszony z sosem śmietanowym 1kg 70kg
  • Karp w śmietanie 100g 4zł
  • Pstrąg w maku 100g 4zł

Przekąski zimne:

  • Schab ze śliwką 100g 4,5zł
  • Szynka wędzona 100g 5zł
  • Boczek wędzony 100g 4zł
  • Karczek wędzony 100g 4zł
  • Zimne nóżki 50g 2zł
  • Sałatka jarzynowa 100g 3zł
  • Jajka faszerowane wędzonym łososiem 1/2szt. 2zł
  • Jajka faszerowane pastą szynkową 1/2szt. 2zł
  • Sałatka wiosenna z polędwiczkami drobiowymi 100g 8zł
  • Pasztet drobiowy 100g 3,5zł
  • Pasztet wieprzowy 100g 3,5zł
  • Ćwikła 50g 1,5zł
  • Chrzan 50g 1,5zł
  • Sosy na zimno:musztardowy, chrzanowy, tatarski 100ml 4zł

T: 81 820 55 26

T: 697 125 012

E: recepcja@hotelmontis.pl