Kochani, zorganizujcie z nami Wielkanoc!
Z myślą o zbliżających się świętach proponujemy dania ciepłe, zupy, sałatki oraz przekąski zimne przygotowane pod okiem Andrzeja Cygana, naszego niezastąpionego szefa kuchni. Są to sprawdzone, świąteczne przepisy, smaczne i bezpieczne
.
Po zamówieniu będą gotowe do odbioru w hotelu MONTIS w Poniatowej tel. 818205526 lub sklepie ODIDO w Lublinie na ul. Turystycznej 9 tel. 600514589. Przy większych zamówieniach dostarczymy pod wskazany adres.
Zupy:
- Żurek wielkanocny z jajkiem i kiełbasą 200ml 10zł
- Barszcz biały z kiełbasą (białą lub zwykłą) 200ml 10zł
Dania Główne:
- Kaczka pieczona z jabłkami w czerwonej kapuście 1kg 35zł
- Indyk pieczony z sosem żurawinowym 1kg 50zł
- Żeberka pieczone z cebulą 100g 4zł
- Bigos staropolski 100g 4zł
- Pieczeń wołowa z sosem kurkowym 100g 15zł
- Królik duszony z sosem śmietanowym 1kg 70kg
- Karp w śmietanie 100g 4zł
- Pstrąg w maku 100g 4zł
Przekąski zimne:
- Schab ze śliwką 100g 4,5zł
- Szynka wędzona 100g 5zł
- Boczek wędzony 100g 4zł
- Karczek wędzony 100g 4zł
- Zimne nóżki 50g 2zł
- Sałatka jarzynowa 100g 3zł
- Jajka faszerowane wędzonym łososiem 1/2szt. 2zł
- Jajka faszerowane pastą szynkową 1/2szt. 2zł
- Sałatka wiosenna z polędwiczkami drobiowymi 100g 8zł
- Pasztet drobiowy 100g 3,5zł
- Pasztet wieprzowy 100g 3,5zł
- Ćwikła 50g 1,5zł
- Chrzan 50g 1,5zł
- Sosy na zimno:musztardowy, chrzanowy, tatarski 100ml 4zł