Skontaktuj się z nami

Restauracja

Hotelowa restauracja, która jest posiadaczem wielu prestiżowych nagród (m.in. nagrodę XV Ogólnopolskiego Konkursu “Nasze Kulinarne Dziedzictwo – Smaki Regionów” za Zupę szpinakową oraz Młodą jotkę w sosie chrzanowym z lemieszką,

Perłę 2014 za Pierogi z bobu w sosie kurkowym, Zupa z karpia wpisana na Listę Produktów Tradycyjnych prowadzoną przez Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi) oferuje szeroki wybór dań kuchni fusion oraz tradycyjnej opartej o ekologiczne produkty będące specjalnością regionu.

Restauracja w dobrym stylu

W stylowych i nowoczesnych wnętrzach restauracji MONTIS Hotel & SPA *** oferujemy szeroki wybór dań kuchni fusion oraz klasyki dań polskich i europejskich przygotowywanych w oparciu o ekologiczne produkty będące specjalnością regionu.

Najlepsze składniki

Dzięki kontaktom z lokalnymi producentami możemy zaproponować naszym gościom pyszne wędliny, mięsa oraz świeże ryby. Jesteśmy przekonani, że usatysfakcjonujemy nawet najbardziej wymagające podniebienia.

Dobór składników dań głównych, a przede wszystkim sezonowych dyktuje natura, dlatego menu restauracji będzie zmieniało się zgodnie z rytmem przyrody w naszym regionie.

Z niecierpliwością czekamy na wiosenne i letnie miesiące, aby zaserwować Państwu wszystko to, co najlepsze w naszej okolicy, słynącej z licznych upraw owoców i warzyw.

Koneserzy potraw lekkich i dietetycznych znajdą coś dla siebie w menu SPA. Komponowane przez naszych dietetyków potrawy stanowią uzupełnienie oferty
zabiegowej Wellness.

Dodatkiem do naszych propozycji kulinarnych może być szeroki wybór win.

Zobacz więcej